Guía del sexo total .

Hartley, Nina, Levine, I.S.

Comentaris:(0)

Nina Hartley t'explica tot el que sempre has volgut saber sobre el sexe i no t'has atrevit a preguntar: com provocar-li un orgasme a una dona, quin és el protocol correcte per a un trio, què joguines eròtiques no poden faltar a la teva dormitori, com iniciar-se en la dominació i la submissió...

Mostrar totes les dades

Ambient, territori i paisatge . valors i valoracions

Folch, Ramon, Bru, Josepa

Comentaris:(0)

Els autors han encarat el repte d'escriure sobre un tema tan aparentment eteri i subtil com els valors i el paisatge. El viatge entre els dos extrems, l'espiritual i el material, el cobreixen eficaçment amb intensitat, sense deixar res per verd, valgui la dita també per la connotació ecològica.

Mostrar totes les dades

Parlem d'economia amb els joves .

Casulleras, Enric

Comentaris:(0)

A tots ens preocupa el futur. Trobaran feina els nostres fills? Hauran d'emigrar? Cobrarem la jubilació nosaltres? I encara mirant més enllà: no hi ha res a fer contra la fam al món? I contra la desigualtat? El canvi climàtic alterarà la vida al planeta? Parlar d'aquestes coses no és fàcil. Però és necessari, perquè sense saber d'economia no es pot entendre el món. Enric Casulleras intenta donar un cop de mà a les famílies parlant d'economia amb un llenguatge planer, amb la intenció de promoure l'esperit crític del joves envers el sistema capitalista que els ha tocat viure. Com diu l'autor, un altre món és possible i canviar-lo és a les nostres mans.

Mostrar totes les dades

La voluntat i la quimera . el noucentisme català entre la Renaixença i el marxisme

Casassas Ymbert, Jordi

Comentaris:(0)

La voluntat i la quimera fa una lectura nova d’aquest moviment dins del seu temps, que a l’Europa occidental transcorre entre les darreries del segle XIX i l’impacte de la Gran Guerra. El noucentisme no és, per tant, un fenomen privatiu de Catalunya i, molt menys, el refl ex exclusiu dels interessos de la burgesia local. Per altra part, el noucentisme, lluny de ser un parèntesi conservador entre l’esclat progressista del modernisme i la irrupció moderna i “proletària” de les avantguardes (comes va consolidar en la interpretació dels anys seixanta del segle XX), representa una de les tres grans cosmovisions que determinen la dinàmica cultural política de la contemporaneïtat catalana, al costat de la renaixença romàntica i del marxisme. Així doncs, considerem que el temps llarg del noucentisme es produeix entre les darreries del segle XIX fins a la irrupció marxista dels anys seixanta del segle XX.

Mostrar totes les dades