Segona i darrera trobada sobre la lectura “El temps de les cireres” de la Montserrat Roig

El passat 28 de gener, el club de lectura de Fulleda es va tornar a reunir, per comentar la segona part de la lectura actual “El temps de les cireres” de la Montserrat Roig.

Com a novetat i donat que moltes lectores no hi van poder assistir personalment a la reunió, vam establir una reunió presencial i virtual, aportant comentaris amb el grup de whatsapp del club de lectura de Fulleda.

D’aquesta manera les idees i comentaris que anaven sorgint, es comentaven al grup i les altres participants deien la seva. Va ser una experiència interessant!

En resum ha estat un llibre que ha agradat en general. Tot i el seu to una mica pessimista, no deixa de ser el reflex d’una època i d’uns personatges moltes vegades decadents. Tot i així hi ha una acceptació de la situació, de la Barcelona del final de la dictadura franquista, que amb els seus pros i contres, es porta a dintre segons diuen els personatges principals.

Ha sobtat però ha agradat el ritme literari de la Montserrat Roig, aquesta manera d’escriure tan especial, de vegades sense punts ni comes, on en una sola frase parlen tres personatges alhora. És un estil propi.

Finalment vam gaudir de la canço “Le temps des cerises” de l’Yves Montand, donat que una lectora virtual ens va passar l’enllaç al vídeo de youtube

I aquesta versionada al català:

En definitiva, una bona lectura, unes bones trobades presencials i virtuals, i unes lectores meravelloses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *