Rere les vinyes . un viatge a l'ànima dels vins

Roca, Josep, Puig, Imma

Comentaris:(0)

Un llibre de vins excepcional que connecta la història de 12 cellerers d'arreu del món amb els seus vins, escrit per en Josep Roca, el millor sommelier del món, i l'Imma Puig, psicòloga i professora de l'escola de negocis ESADE.

Mostrar totes les dades

Economia explicada als joves .

Melé, Joan Antoni

Comentaris:(0)

Entén com funciona el món de l'economia i com pots gestionar les teves finances i influir positivament en la societat. Un llibre pensat per a que els joves d'avui es converteixin en adults amb consciència econòmica. Firmat per Joan Antoni Melé, professional de referència en l'àmbit de la banca ètica.

Mostrar totes les dades

Hermanos de sangre .

Scarrow, Simon

Comentaris:(0)

A mitjans del segle I d. C, l'imperi romà a Bretanya encara ha de superar un últim obstacle: Carataco, rei del Catuvellauni i líder de la resistència. El prefecte Macro, juntament amb l'ara centurió Macro, tenen la missió de capturar-lo per portar de nou la glòria a l'emperador Claudi. Però hi ha molt més en joc. La captura i turment d'un missatger als carrers de Roma revela un complot per sabotejar la campanya de l'exèrcit romà contra Carataco. Un agent especial té la missió d'obrir un segon front d'atac contra l'exèrcit i, també, eliminar els dos soldats romans que podrien interposar en el seu camí. Macro i Cato. La derrota de Carataco sembla factible, però el traïdor amenaça no només l'objectiu militar, sinó també la vida dels dos soldats.

Mostrar totes les dades

Lo que no te mata te hace más fuerte .

Lagercrantz, David

Comentaris:(0)

La Lisbeth Salander està inquieta. Ha participat en un atac hacker, sense cap raó aparent, i està assumint riscos que normalment evita. La revista Millennium ha canviat de propietaris. Els qui el critiquen, insisteixen que en Mikael Blomkvist ja és història. Una nit, en Blomkvist rep la trucada del professor Frans Balder, un eminent investigador especialitzat en Intel·ligència Artificial, qui afirma tenir en la seva poder informació vital per al servei d'intel·ligència nord-americà. El seu as a la màniga és una jove rebel, una bestiola rara que s'assembla molt a algú a qui en Blomkvist coneix massa bé. En Mikael sent que aquesta pot ser l'exclusiva que ell i Millennium tant necessiten, però la Lisbeth Salander, com sempre, té els seus propis plans. A El que no et mata et fa més fort, la singular parella aclamada per més de 80 milions de lectors amb Els homes que no estimaven les dones, La noia que somniava un llumí i un bidó de gasolina i La reina al palau dels corrents d’aire continua la seva història. Ha arribat el moment que els seus camins es creuin novament. Torna la Lisbeth Salander. Millennium continua.

Mostrar totes les dades