Com funciona?

El club de lectura de Fulleda és obert a tothom qui vulgui participar, només cal que aporti ganes de llegir i compartir les seves impressions.

Es proposa una data i un títol, i tothom qui vulgui participar en la lectura rep un exemplar del llibre en qüestió. Es programen unes trobades durant la lectura, en una data i fins a un punt concret del llibre.

Les dates de les trobades es publiquen al blog, i es solen fer de manera presencial a la Sala de Fulleda, el dia i l’hora indicats.

En aquestes trobades es parla sobre la lectura realitzada, es recullen opinions, impressions, dificultats, sentiments, etc.

Després de cada trobada es farà un resum que es penjarà al blog. Les persones que no hagin pogut participar a la trobada, podran aportar els seus comentaris en aquest espai.

També utilitzem un grup de WhatsApp per intercanviar informació més immediata.

Totes les millores i noves activitats que implementem, apareixeran a aquest blog.

Enguany comencem la lectura amb 13 participants. Si t’hi vols afegir, només cal que ens enviïs un email

Un pensament sobre “Com funciona?

 1. Hola Club de Lectura de Fulleda,

  sóc la Sílvia Jané i estic fent promoció de la meva primera novel.la “Les esquerdes del silenci” de la qual ha sortit la segona edició. Per si fos del vostre interès per als vostre clubs de lectura us deixo la pàgina de Facebook:

  https://www.facebook.com/pages/S%C3%ADlvia-Jan%C3%A9-Argent%C3%A9-Escriptora/926008350743675?ref=ts&fref=ts

  I el blog:

  http://www.silviajane.com

  Per a qualsevol cosa em podeu fer arribar un mail o em podeu trobar en el telèfon 66737****. Estaria encantada de participar.

  Moltes gràcies

  Sílvia Jané

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *