La sergent Anna Grimm, de la Montse Sanjuan

Continuem la lectura en plena primavera amb un canvi de format, una novel·la negra ambientada a Lleida, de la mà de l’autora Montse Sanjuan, coneixerem les investigacions de la sergent Anna Grim.

Sobre el llibre: Lleida es desperta amb un crim que només serà el començament d’un malson. Un assassí en sèrie assetja els lleidatans? Anna Grimm, sergent dels Mossos d’Esquadra, haurà d’esclarir el misteri. Però l’Anna té els seus propis fantasmes personals. La seua germana Clara fa temps que va desaparèixer sense rastre i sense que ningú n’hagi pogut esbrinar les causes. La investigadora s’haurà de sobreposar als seus problemes i haurà de lluitar perquè no enterboleixin el camí cap a la resolució dels homicidis que terroritzen la ciutat.

Sobre l’autora:  Montse Sanjuan i Oriol (Lleida, 1956) és llicenciada en Ciències de la Informació (UAB) i en Filologia Hispànica (UNED). Treballà com a periodista i va formar part de l’equip de la revista lleidatana La Boira (1979). Va canviar el periodisme per la docència i ha dedicat la seva tasca professional a l’ensenyament de la llengua i la literatura. Apassionada de la lectura i dels llibres, des de l’any 2006 forma part de la xarxa de blocaires amb el bloc Llibres llegits i per llegir. Ha publicat relats en diferents medis i va participar en el llibre 365 contes, un any de contes.

Aquí trobareu un article sobre el llibre publicat a EixDiari.

Bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *