Trobada final sobre la lectura “Suite francesa”

Dissabte 13 de maig vam fer la darrera i única trobada del club de lectura sobre la lectura “Suite francesa” de la Irène Némirovsky. Vam aprofitar l’ocasió per veure la pel·licula del mateix nom basada en la novel·la.

Malauradament no ens hem pogut trobar amb més temps per parlar d’aquesta fantàstica i dura novel·la, d’una literatura magnífica, que ens ha captivat a totes.

La pel·lícula també ens va agradar molt, tot i que com sol passar amb totes les pel·lícules que són adaptacions de novel·les, només tracta la segona part del llibre i no segueix ben bé el mateix fil. Però és una bona pel·lícula.

Ha estat una bona lectura, i la descoberta d’una autora malauradament molt desconeguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *