Resum primera trobada sobre la lectura “El temps de les cireres” de la Montserrat Roig

Dissabte 14 de gener vam fer la primera trobada del club de lectura sobre la lectura “El temps de les cireres” de la Montserrat Roig.

El-temps-de-les-cireres-Montserrat-Roig-portadaVam participar sis lectores, i vam parlar sobre aquesta primera part del llibre que havíem llegit, on tornem a Barcelona durant els primers anys després de la dictadura franquista. A lectures anteriors havíem conegut la Barcelona modernista, i la de la guerra civil. Aquesta lectura ens fa un retrat personal de la Barcelona de les dues  burgesies, la decadent i la que puja i comença a fer-se un lloc a la nova Barcelona, reflectida diferents generacions familiars.

bcn1976Plaça Catalunya de Barcelona, 1976

A nivell de lectura, algunes lectores l’han trobat lenta, amb manca d’acció, d’altres interessant, pel detall i descripció que mostra. Com sempre diferents visions, gustos i opinions, com sempre heterogènies i enriquidores.

Continuarem fins al final del llibre per treure més conclusions.

Bona lectura!

 

 

Un pensament sobre “Resum primera trobada sobre la lectura “El temps de les cireres” de la Montserrat Roig

  1. El nivell de detall de les descripcions dels personatges i les seves emocions , els espais interiors i urbans es molt alt i potser aqui es on sembka que la “història” no avança. Però. Potser tambe per això, m’esta agradant molt llegur-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *