Trobades sobre la lectura “Plans de Futur”, d’en Màrius Serra

La lectura dels “Plans de futur”, d’en Màrius Serra, ens ha fet reunir-nos un parell de vegades. Fa dos dissabtes, i aquest passat.

IMG-20160326-WA0005Trobada del club de lectura el dissabte 26 de març a la Sala de Fulleda

Coincidim en que ha estat una lectura interessant, amb la descoberta d’un personatge real, molt desconegut encara, tot i la seva importància en el món de les ciències i les matemàtiques. És curiós que tothom conegui al Stephen Hawking, i que un personatge tan proper com el Ferran Sunyer sigui encara un desconegut.

FSB

Per sort en Marius Serra, ens ho ha fet fàcil amb aquesta lectura, que tot i que novel·lada i amb moltes escenes fictícies, que de vegades semblen irreals, recordem que no és una biografia, ens ha apropat a la vida, obra i relacions d’aquesta persona tan especial.

Una molt bona lectura, entretinguda, propera  i enriquidora.

IMG-20160409-WA0002(1)Trobada del club de lectura el dissabte 9 d’abril a la biblioteca de Fulleda

Fins a la propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *