Resum primera trobada sobre la lectura “Dolça companyia, cara solitud” de la Maria Barbal

Dissabte 27 de febrer va tenir lloc la primera trobada del club de lectura de Fulleda sobre la lectura actual “Dolça companyia, cara solitud” de la Maria Barbal.

No erem gaires degut al mal temps i la nevada, però vam parlar una estona sobre les impressions que teniem sobre el llibre. Vam estar d’acord en que es tracta d’una lectura d’un format diferent als que solen llegir. Es tracta de contes curts, cadascun amb els seus personatges, els seus escenaris, i les seves històries sense unió les unes amb les altres. Contes que et sorprenen, altres que et deixen indiferent, altres que de tan curts sembla que s’acaben massa aviat. Tot plegat una lectura poc habitual però interessant, i sobretot una molt bona narrativa, molt ben escrit. La setmana vinent l’enllestim.

Com que el club de lectura és “multidisciplinar”, vam aprofitar la reunió per recuperar una idea pendent, el taller de costura creativa que vam fer un dia i no vam continuar.

Ahir vam descobrir, les meravelles dels “telars circulars”, unes eines engrescadores que permeten fer bonics gorros de llana, i bufandes circulars de coll.

telar

La setmana vinent veurem els resultats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *