L’home que explicava històries

Encetem el club de lectura al 2015 amb un llibre bonic, ple d’història i d’històries, d’aventura i sentiment.  L’home que explicava històries, del Rabih Alameddine (Barcelona: Rosa dels Vents, 2009).

L-home-que-explicava-histories

La contraportada ens diu:

“Escolteu. Deixeu-me que us guiï en un viatge als confins de la imaginació, deixeu-me que us expliqui una història…”

Així és com Ossama, un home que tot just acaba d’arribar a Beirut, ens explicarà al llarg d’aquestes pàgines els secrets de la seva estrafolària família i en especial del seu avi, un home que havia dedicat la seva vida a l’il·lustre ofici d’explicar històries als bars i als mercats. No hi havia ningú que com ell sabés parlar d’herois i brivalls, ni de princeses i esclaves, de tresors amagats en ciutats encantades, ningú no sabia teixir tan sàviament els fils de la realitat i la llegenda, ningú, al cap i a la fi, millor que ell per fer de la seva vida un conte màgic…”

Esperem que sigui un bon començament per a tothom!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *