Segona i darrera trobada sobre la lectura “La botiga dels records perduts”

Dissabte 14 de novembre va tenir lloc la segona i darrera troba de la lectura “La botiga dels records perduts” de l’escriptora Anjali Banerjee.

Les impressions generals sobre el llibre, no difereixen gaire de les de l’anterior trobada. Ha estat un llibre molt planer, amb uns personatges molt senzills, una història molt rosa amb un final igualment predicible…En paraules d’algunes lectores “una història que podria haver donat més de sí, pels temes que ha tractat, però que s’ha quedat curta…” Tot i així hem gaudit de la lectura, i més de les trobades.

asterix-cl

Aquesta darrera ha estat una trobada ben agradable i entranyable, amb un exquisit berenar inclòs.

IMG_20151114_191214 IMG-20151114-WA0002

El club de lectura és una entitat plenament consolidada a Fulleda. Amb les noves incorporacions d’ahir som 17 lectores actives i dues en standby (esperem que s’activin aviat) i això per un poblet petit com el nostre és un gran privilegi.

Gràcies lectores, entre totes ho fem possible!

 

 

2 pensaments sobre “Segona i darrera trobada sobre la lectura “La botiga dels records perduts”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *