Trobada amb el Daniel Arbós, autor de “Deu top-models i una boja que parla sola”

El passat 26 de setembre, aprofitant que el Daniel Arbós, era de visita al nostre veí poble de Tarrés, el vam convidar a passar una estona amb nosaltres per tal de comentar el seu llibre, que vam llegir a bans de l’estiu al club de lectura.

La trobada va ser molt interessant perquè a part de parlar del llibre“Deu top-models i una boja que parla sola” ens va explicar les interioritats de l’ofici d’escriptor, les curiositats de les editorials, les negociacions, les vendes…
Ara està fent un curs de creació literària i ens va explicar que està treballant en una altra novel·la. Ja li vam dir que la llegiríem al club de lectura.
Pel que fa al llibre de les deu top-models li vam comentar que ens havien agradat molt les descripcions de la ciutat de Barcelona, els ambients, les modes i de la generació actual que viu i pateix la precarietat laboral, els problemes de parella, dels lloguers i pisos compartits…També li vam demanar el que diu tothom li pregunta, si l’àvia i les frases fetes eren una inspiració autobiogràfica, i ens va dir que no.
Va ser tan agradable la trobada que vam quedar per repetir per les que us ho vau perdre!

IMG-20150928-WA0000

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *