Confidència per confidència

Encetem la segona lectura de l’any amb un llibre catalogat com a comèdia d’humor àcid. Confidència per confidència, de l’escriptora francesa Paule Constant (Barcelona: Columna, 1999). Va ser Premi Goncourt l’any 1998.

confidènciaLa contraportada ens diu:

“Som a Middleway, Kansas, conegut com el petit Oxford americà, a casa de Gloria Patter, universitària negra influent, l’endemà d’un col·loqui feminista.
Gloria i tres de les seves invitades es troben en petit comitè: Aurore Amer, novel·lista francesa; Lola Dhol, actriu noruega, amb un passat cèlebre i escandalós; i Babette Cohen, professora d’origen algerià perfectament integrada als Estats Units.
La conversa corrosiva i desinhibida que s’estableix entre elles posa al descobert les seves esperances i desil·lusions, les seves ambicions i fracassos. Marits i amants han fugit de les seves vides, i ara no sembla que hi hagi recanvis factibles com en altres èpoques.”

Bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *