Arxiu mensual: octubre de 2015

La botiga dels records perduts de l’Anjali Banerjee

Encetem nova temporada del club de lectura després de l’estiu amb la lectura de “La botiga dels records perduts” de l’Anjali Banerjee.

botigarecordsperduts

“De vegades intentem amagar-nos, però la vida sempre ens acaba trobant.
La Lily és troba en un moment decisiu de la seva vida: el seu marit va morir en un accident de cotxe fa uns mesos i ella se sent perduda. Ha passat de tenir-ho tot a no saber com omplir els dies. De tota manera, en lloc de deixar-se vèncer per la depressió decideix marxar de Seattle, rumb a una nova vida.
Tot passejant pels carrers de Fairport descobreix una caseta de dues plantes de color groc. És el lloc ideal per començar una nova aventura. A la planta baixa hi ha prou espai per muntar-hi una botiga i, a la planta de dalt, hi podria viure ella. La seva vida tornarà a començar a partir d’unes quantes peces de roba vintage exposades a la botiga, que ben aviat esdevindrà un lloc central a la vida de la comunitat.
Així que s’hi instal·la troba una gateta abandonada, un animal molt especial que té el poder d’entendre l’ànima dels éssers humans. Gràcies a la mixeta, la Lily es guanyarà la confiança dels veïns, que busquen a la botiga una nova manera de veure’s a si mateixos.
Allò que havia començat com una manera d’amagar-se, serà per a la Lily una finestra oberta a la vida, i per als lectors, una història tendra i meravellosa.”

Bona lectura!

I com sempre, nou punt de lectura:

puntlectura-banerj

Trobada amb el Daniel Arbós, autor de “Deu top-models i una boja que parla sola”

El passat 26 de setembre, aprofitant que el Daniel Arbós, era de visita al nostre veí poble de Tarrés, el vam convidar a passar una estona amb nosaltres per tal de comentar el seu llibre, que vam llegir a bans de l’estiu al club de lectura.

La trobada va ser molt interessant perquè a part de parlar del llibre“Deu top-models i una boja que parla sola” ens va explicar les interioritats de l’ofici d’escriptor, les curiositats de les editorials, les negociacions, les vendes…
Ara està fent un curs de creació literària i ens va explicar que està treballant en una altra novel·la. Ja li vam dir que la llegiríem al club de lectura.
Pel que fa al llibre de les deu top-models li vam comentar que ens havien agradat molt les descripcions de la ciutat de Barcelona, els ambients, les modes i de la generació actual que viu i pateix la precarietat laboral, els problemes de parella, dels lloguers i pisos compartits…També li vam demanar el que diu tothom li pregunta, si l’àvia i les frases fetes eren una inspiració autobiogràfica, i ens va dir que no.
Va ser tan agradable la trobada que vam quedar per repetir per les que us ho vau perdre!

IMG-20150928-WA0000