Arxiu mensual: juny de 2015

Deu top-models i una boja que parla sola

Aquest títol tan suggerent, serà la propera lectura del club de lectura de Fulleda durant el mes de juny, un llibre que va venir a presentar-nos el seu propi autor, el Daniel Arbós, per Sant Jordi a la biblioteca de Fulleda.

presentaciollibre03

“L’Eduard té trenta-uns-quants anys, fa de redactor en una publicació mèdica i és solter. O desemparellat. O single…” Conegueu més sobre l’argument a la Docuweb de Fulleda

10topmodels

Bona lectura!

Darrera trobada sobre la lectura “El Celler” de Noah Gordon

El passat diumenge 31 de maig, va tenir lloc la darrera trobada del club de lectura de Fulleda, sobre l’obra El Celler, del Noah Gordon.

Les impressions generals van ser de que es va tractar d’una lectura molt planera, molt agradable, propera i amb un bon final feliç. Semblava que al protagonista, després de les seves vicissituds de joventut, ja tot li havia d’anar sobre rodes fins al final.

Vam parlar de la part tècnica sobre la vinya i l’elaboració del vi, de la qual ens van parlar una lectora representant del Celler Matallonga de Fulleda.

Vam gaudir d’una bona estona de xerrada, tot acompanyant-nos unes llesques de pa amb oli d’oliva de Fulleda, i un bon vi Escorça del Celler Matallonga . Tot plegat una bona i profitosa tarda de diumenge.

IMG_20150531_192042