Arxiu de la categoria: Lectures

Suite francesa, de la Irène Némirovsky

La biblioteca comarcal de les Borges Blanques, ens ha convidat a llegir Suite francesa, de la Irène Némirovsky, i a participar en la xerrada que han organitzat pel proper 2 de març.

Sobre el llibre: Suite francesa descriu, gairebé en directe i amb una extraordinària prosa, l’èxode que van haver de patir molts francesos el mes de juny de 1940. Un èxode que va suposar un tràgic desordre a tota mena de famílies, des de les més benestants fins a les més humils. La Irène Némirovsky no estalvia res del que va suposar aquell tros d’història: ni els innombrables petits actes de covardia de la gent, ni les lleus espurnes de solidaritat d’una població desfeta. A poc a poc, l’enemic pren possessió d’un país inert i calat per la por.

Sobre l’autora: Irène Némirovsky (Kíev, Imperi Rus, 11 de febrer de 1903 – Auschwitz, Tercer Reich, 17 d’agost de 1942), va ser una escriptora ucraïnesa en llengua francesa. Continua la lectura de Suite francesa, de la Irène Némirovsky

Lectures per a les Festes de Nadal

La biblioteca de Fulleda us ofereix un gran ventall de títols per a que gaudiu de la lectura durant les Festes Nadalenques.

nov2016

Recorda que pots consultar els títols disponibles a la web de la biblioteca de Fulleda.

Vine a la biblioteca els dissabtes al matí de 10 a 12h i emportat en préstec els llibres que vulguis.

No pots venir a la biblioteca? Envia’ns un correu a info@fulleda.org, digues quins títols vols demanar en préstec i te’ls deixarem a la Sala de Fulleda!

I recorda que a la Sala també trobaràs un espai de biblioteca amb llibres per adults i nens, i pel·lícules en DVD. Així com un ordinador amb connexió a internet d’ús públic.novsala

Gaudeix dels serveis culturals de Fulleda!

Segona i darrera trobada sobre la lectura “Memòria d’uns ulls pintats” d’en Lluís Llach

El passat 12 de novembre, el club de lectura de Fulleda es va tornar a reunir a la Sala, per comentar la segona part del llibre que llegíem actualment “Memòria d’uns ulls pintats” d’en Lluís Llach.

Donat que hi havia lectores que no havien pogut acabar la lectura i d’altres que l’havien llegit fa temps i no la recordaven gaire, la Núria ens va fer un fantàstic resum del llibre, que ens va deixar ben bocabadades.

nuriaLa Núria fent un resum
molt interessant i exhaustiu del llibre

Ha estat una lectura molt interessant, plena de descripcions i matisos, que ens ha donat una nova visió d’aquells temps de guerra a la nostra terra.