Arxiu de la categoria: Ebooks

eBiblio Catalunya : Préstec de llibres electrònics

Ets una ebookera? T’agrada llegir llibres digitals, des del teu smartphone, tablet o PC? Doncs ara el servei de biblioteques  de Catalunya t’ho posa fàcil!

Durant la darrera trobada del club de lectura de Fulleda, vam informar del nou servei de préstec de llibres electrònics ofert pel servei de biblioteques de Catalunya.

ebiblio

 

Si ja ets soci/sòcia de qualsevol de les biblioteques públiques de Catalunya pot gaudir d’aquest servei.

T’has d’inscriure amb el teu carnet de  la teva biblioteca al servei Argus (número del codi de barres). Aquest servei et permet gestionar els teus préstec de llibres i altres materials físics i les teves reserves. En aquest enllaç t’expliquen com fer-ho si encara no el tens activat. (El número del codi de barres haurà de tenir 10 dígits, si no és així el teu carnet és molt antic, hauràs d’anar a la teva biblioteca a renovar-lo)

Aquesta inscripció et permetrà generar un número PIN. Amb el teu número de codi de barres i el PIN podràs accedir al servei eBiblio , que et permetrà agafar en préstec llibres electrònics, el catàleg és molt ampli.

ebiblioweb

Podreu trobar el llibre “La noia de la biblioteca” en format digital. Ja no teniu excusa per no gaudir de les lectures del club de lectura de Fulleda!

ebiblio-noiabibliotecva

 

És un servei fantàstic per a tothom que gaudeix de la lectura en format digital no creieu?

Ara només cal que descarreguis l’App eBiblio al teu dispositiu Android o Apple, des d’allà podràs gestionar els teus préstecs i llegir els teus llibres electrònics.

Bona lectura!